MENIU

HázConstruct - Épitkezési vállalat

Cégünkről

Cégünk igen komoly tapasztalattal rendelkezik az épitőipari vállalkozás illetve épitkezés területén, aminek köszönhetően igen nagy sikerrel tesz eleget a megrendelők különböző óhajainak.

Az általunk elvégzett munkák legnagyobb része Kolozsváron illetve annak környékén tekinthető meg, és továbbra is ezen a vidéken szeretnénk foleg projekteket vállalni, de nem kizárt komoly munkálatok elvégzésének a vállalása Románia más vidékein sem.

Az általunk alkalmazott szakmunkások legnagyobb része általában széki munkásokból kerül ki. Köztudott, hogy a széki munkaerő nagyon keresett és megbecsült főleg az építkezés területén, mivel a közsség férfi lakosságának legnagyobb része a 60-as évektől kezdve ebben az iparágban helyezkedett el és szerzett igen nagy megbecsülést.

Fő célunk, hogy kiváló minoségű de ugyanakkor viszonylag olcsó szolgáltatásokat nyújtsunk, amelyet eddig eléggé nagy sikerrel el is értünk. Főleg családi illetve weekend házak építésére koncentrálunk, de ugyanakkor elvégzünk részleges munkákat is, mint például tatarozás, külső és belső simitások illetve felszerelések beépítése. Hangsúlyozni szeretnénk, hogy az általunk épített házak legnagyobb részénél mi választottuk ki illetve szereztük be a szükséges anyagokat is, amennyiben a megrendelő ezt óhajtotta. Tanáccsal és megoldási lehetőségekkel tudunk szolgálni házak megtervezésére, a megfelelő hely kiválasztására, teljes mértékű felépítésére illetve berendezésére tekintve.

Az általunk elvégzett munkák 100%-os mértékben betartják az országos szabványokat illetve a romániai törvényhatározatokat az építkezésre vonatkozóan.

Miért válassza cégünket?

  • Szeretné ha háza megépítése teljes komolysággal és kiváló minőséggel lenne megépítve
  • Szeretne egy kész házat, melyet az alapoktól minden nemű felszereléséig egy cég végezne el, az nélkül, hogy önnek bármi tendője is lenne ez alatt
  • Szeretné ha háza felépítéséhez cégünk választaná a szükséges és ajánlott anyagokat, természetesen az ön költségvetéséhez mérve
  • Szeretné ha cégünk az ön által már megvásárolt, vagy esetleg kiválasztott anyagokkal dolgozna
  • Szeretné ha cégünk felbecsülné az ön által megrendelendő házhoz szükséges pénzösszeget